Honda Jazz vinder Small Car of the year 2022

  • 0
  • marts 9, 2022
honda-car-of-the-year.jpg

Honda Jazz Hybrid har vundet en af Storbritanniens mest prestigefyldte bilpriser, Small Car of the Year, altså bedste bil i småbilsklassen 2022 fra organisationen What car?.

9. februar 2022


Det nuværende kamera, som Honda SENSING-systemet bruger, er blevet suppleret med fem radarenheder, en foran og en i hvert hjørne af bilen. På den måde kan alle blinde vinkler omkring bilen dækkes for føreren, der umuligt kan se i alle retninger, altså ikke kun frem og tilbage men også rundt om bilen. Dette hjælper med at undgå sammenstød med andre køretøjer og med fodgængere. Systemet er blevet udviklet takket være den intensive forskning, virksomheden har viet til selvkørende køretøjer.

Året starter godt for Honda og især for Honda Jazz Hybrid. Bilmodellen vinder prisen for Small Car of the year 2022 fra What Car? – en britisk organisation, der hjælper bilkøbere med tips og anmeldelser af alle bilmærker. Hvert år bliver de bedste biler nomineret i forskellige kategorier.

I konkurrence med andre store, kendte bilmærker skiller Honda Jazz sig ud som en kompakt bil med store fordele, blandt andet sæder med anti-træthedsfunktion, stor lastkapacitet på op til 1.205 liter takket være de magiske sæder og et infotainment system med problemfri smartphone-integration via både Apple CarPlay og Android Auto.

Den kompakte bilmodel føles ikke kun fantastisk takket være det rummelige interiør, men også for den fine komfort og raffinerede design, den tilbyder. Hondas smarte e:HEV hybridteknologi gør sit til at forbedre en yderst overkommelig brændstoføkonomi, især mærkbar i bymiljøer med lave hastigheder og mange stop.

Mere om Jazz Hybrid